Bali en Java
Door: Dianne
Blijf op de hoogte en volg Dianne
24 Juli 2010 | Nederland, Zwolle
24 Juli 2010 - 22:33
Ellen:
Als ik je niet meer spreek, een hele fijne vakantie en niet ziek worden. Ik hoop dat jullie dit dagboek bij zullen houden, je hebt in ieder geval overal internet cafe's, en ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie verhalen. -
25 Juli 2010 - 07:34
Anton:
bedankt dat je de mensen er nog even aan herrinerd dat ik geen waarbenjij.nu heb gemaakt. nog 5 nachten en dan zie ik jullie weer! heb er zin in:P moet ik alvast 4 scootertjes regelen? haha mam op een scooter. X Anton -
25 Juli 2010 - 14:00
Maaike.:
Ik ben ook benieuwd naar jullie verhalen!! Ik wens jullie een fijne vlucht toe!!
Liefs,
Maaike -
26 Juli 2010 - 07:52
Rudy:
Ik kan ook niet wachten op die verhalen van jullie! Maak er een mooie tijd van! P.S. mama die binnenlandse vluchten zijn echt niet veilig, succes! -
29 Juli 2010 - 10:10
Maaike R.:
Hele goede reis en veel plezier daar! -
30 Juli 2010 - 10:23
Kampereiland:
Lieve Allemaal,
Ik was toch helemaal in de veronderstelling dat jullie morgen weg gingen.
Heb vanmorgen nog gebeld en op Dianne haar mobiel kreeg geen gehoor meer.
Maar kan ook op deze manier.
Een hele goede vakantie, veel moois bekijken, fijn jullie zoon en broer weer te zien, en sterkte bij de dingen die herrinneringen oproept.
Dikke knuf van ons allemaal -
31 Juli 2010 - 14:41
Tante Meis, Oom Wim:
We hopen dat jullie wel een verslag maken, liefst met foto, als dat kan. Ik kijk om de 2 dagen, deed ik bij Ellen ook. Groetjes van ons en ook van Wilma en Willem. -
01 Augustus 2010 - 09:16
Sonja:
Enjoy! Dan kan ik eindelijk ook op jullie berichtjes reageren :)