Bali en Java - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Dianne Reijlink - WaarBenJij.nu Bali en Java - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Dianne Reijlink - WaarBenJij.nu

Bali en Java

Door: Dianne

Blijf op de hoogte en volg Dianne

24 Juli 2010 | Nederland, Zwolle

wij gaan eind deze week naar Bali. We gaan dan na 4 maanden onze zoon en broer weer zien. Anton vond het niet nodig om een verslag bij te houden, wij zijn van plan dat wel te doen. Of het er ook echt van komt is nog afwachten maar de goed voornemens zijn er en we beginnen nu in ieder geval met deze test. We gebruiken gewoon de site van Dianne van haar vorige reis.Nu nog 5 nachten slapen en dan gaan we vliegen! Dianne, Rudy, Marjo en Lammert

• 24 Juli 2010 - 22:33

Ellen:

Als ik je niet meer spreek, een hele fijne vakantie en niet ziek worden. Ik hoop dat jullie dit dagboek bij zullen houden, je hebt in ieder geval overal internet cafe's, en ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie verhalen.

• 25 Juli 2010 - 07:34

Anton:

bedankt dat je de mensen er nog even aan herrinerd dat ik geen waarbenjij.nu heb gemaakt. nog 5 nachten en dan zie ik jullie weer! heb er zin in:P moet ik alvast 4 scootertjes regelen? haha mam op een scooter. X Anton

• 25 Juli 2010 - 14:00

Maaike.:

Ik ben ook benieuwd naar jullie verhalen!! Ik wens jullie een fijne vlucht toe!!

Liefs,
    Maaike

• 26 Juli 2010 - 07:52

Rudy:

Ik kan ook niet wachten op die verhalen van jullie! Maak er een mooie tijd van! P.S. mama die binnenlandse vluchten zijn echt niet veilig, succes!

• 29 Juli 2010 - 10:10

Maaike R.:

Hele goede reis en veel plezier daar!

• 30 Juli 2010 - 10:23

Kampereiland:

Lieve Allemaal,
    Ik was toch helemaal in de veronderstelling dat jullie morgen weg gingen.
    Heb vanmorgen nog gebeld en op Dianne haar mobiel kreeg geen gehoor meer.
    Maar kan ook op deze manier.
    Een hele goede vakantie, veel moois bekijken, fijn jullie zoon en broer weer te zien, en sterkte bij de dingen die herrinneringen oproept.
    Dikke knuf van ons allemaal

• 31 Juli 2010 - 14:41

Tante Meis, Oom Wim:

We hopen dat jullie wel een verslag maken, liefst met foto, als dat kan. Ik kijk om de 2 dagen, deed ik bij Ellen ook. Groetjes van ons en ook van Wilma en Willem.

• 01 Augustus 2010 - 09:16

Sonja:

Enjoy! Dan kan ik eindelijk ook op jullie berichtjes reageren :)

Dianne

Ik ga een maand meelopen in een kinderziekenhuis in Tunesie. Met dit dagboek ga ik jullie allemaal op de hoogte houden van wat er in Tunesie zoal in een ziekenhuis gebeurt en wat mijn bijdrage aan dit geheel zal zijn! Ik vind het nog erg spannend, maar krijg er ook al steeds meer zin in. Tot snel

Actief sinds 29 Juni 2008